E-cigaretter – med eller utan nikotin?

Det är nu fullt möjligt att röka e-cigaretter utan att behöva oroa sig för oönskade biverkningar. För även om e-cigaretter innehåller nikotin utgör de inget hot mot din hälsa. De innehåller bara vatten, nikotin och ett smakämne, om du skulle föredra det. Nikotinet finns i olika styrkor, från ”noll” till ”normal”, vilket gör det enkelt att välja en variant som passar din personliga smak och nivå av beroende. Du kan dessutom behålla alla dina tidigare vanor utan att behöva känna någon som helst skuld.

Utöver dessa rent praktiska detaljer kommer du snabbt att märka hur din fysiska hälsa förbättras. Bland annat kommer det att bli lättare att andas. Även din omgivning kommer att tacka dig för att du byter till e-cigaretter med nikotin, eftersom den dåliga lukten försvinner. E-cigaretten ger nämligen upphov till ånga istället för rök. Ångan är fullständigt ofarlig och innehåller inga giftiga substanser.

Nej, att utsätta omgivningen för passiv rökning och därmed även för farliga kemikalier är helt enkelt hopplöst omodernt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *