E-cigarett med nikotin

De flesta som röker e-cigaretter väljer e-cigaretter med nikotin. Det finns flera skäl till detta val.

Medan vanliga tobakscigaretter är ganska standardiserade, kommer e-cigaretter i en mängd olika utföranden med olika nikotinnivåer. Nikotinnivån kan variera från ”normal” till ”ingen”, så användaren kan välja den e-cigarett som passar hans eller hennes beroendegrad. Nikotinet lagras i den del av e-cigaretten som kallas ”filtret”. Det är i själva verket inte alls ett filter, men det ser ut som filtret på en traditionell cigarett.

Du kan köpa både nikotinfria filter och filter som innehåller

  • 10,
  • 16 och
  • 24 milligram nikotin.

En e-cigarett släpper bara ifrån sig den önskade volymen nikotin, och nikotinet inhaleras med hjälp av ånga (upphettat vatten).

En annan stor fördel med e-cigaretter jämfört med vanliga cigaretter är att du kan välja bland ett brett utbud av smaker kombinerat med nikotinnivå och frivillig artificiell söt tobakssmak. Dessvärre är alla smaker ännu inte godkända av livsmedelsindustrin, men risken att smakerna innehåller farliga kemikalier är mycket liten. Användaren undviker alla giftiga och cancerframkallande ämnen som en traditionell tobakscigarett innehåller. Hälsofördelarna är fortfarande det främsta säljargumentet: Några veckor efter det att du slutat röka tobakscigaretter och börjat röka e-cigaretter kommer du att märka en förbättring, bland annat lättare andning.

En e-cigarett är alltid redo att användas: Ett enda sug kommer aktivera cigaretten. Det finns ingen anledning att använda tändare eller tändstickor. En nyladdad e-cigarett kan räcka upp till 160 sug.

Vissa rökare är inte så äventyrliga av sig och föredrar att hålla sig till utseendet, smaken och känslan hos en traditionell tobakscigarett. Dessa ”traditionalister” har goda chanser att hitta ett märke som passar just dem. Om du tänker sluta röka kan du se fram emot säga farväl till den obehagliga lukten av gammal rök och att inte längre utsätta din omgivning för passiv rökning. Detta är något alla kommer uppskatta och tacka dig för!

Det är lätt att njuta av en e-cigarett! Du kan njuta av e-cigaretter hela tiden utan att utsätta din kropp för giftiga ämnen och farorna med de (ofta dödliga) sjukdomar som är direkt kopplade till rökning. Nikotin och ånga är båda ofarliga för din kropp. Strax efter det att du bytt ut tobaken mot den elektroniska varianten kommer din kropp att börja återhämta sig. Nikotin och ånga är de enda ämnena du kommer att tillsätta till din kropp, och båda är ofarliga för din kropp. Du kan tillåta dig att röka e-cigaretter utan att ständigt tillföra din kropp farliga kemikalier och de farliga sjukdomar rökning kan orsaka.

Detta är också den enda framgångsrika metoden om du vill sluta tvärt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *